Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Ocak 2018, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1518 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da hafta sonunda nefesler tutuldu

Lüleburgaz hafta sonunda gerçekleştirilecek olan oda ve kooperatif seçimine kilitlendi
Lüleburgaz’da hafta sonunda nefesler tutuldu

Lüleburgaz’da önce 20 Ocak 2018 Cumartesi günü (bugün) Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yapılacak.

Lüleburgaz İstasyon Caddesi’nde bulunan Olcay Cadde’de gerçekleştirilecek olan seçimlerde yaklaşık 2 bin oda üyesi oy kullanacak.

Seçimlerde mevcut başkan Kenan Koç ile birlikte eski oda başkanı Abdurrahim Koç,   Kenan Koç’un eski Yönetim Kurulu Üyesi Koray Güven ile eski oda sekreteri Hasan Uslu oda başkanı olmak için mücadele edecek.

Seçimler saat 17.00’de sandıkların kapanması ile sona erecek.

Lüleburgaz’da 21 Ocak 2018 Pazar günü Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimleri yapılacak.

Kooperatif binasının yanında bulunan Lüleburgaz Esnaf Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seçimler sabah saat 10.00’da başlayacak.

Yaklaşık bin 700 üyenin bulunduğu kooperatifte mevcut başkan Fahri Özkan ile Lüleburgazlı İşadamı Çağlayan Topçu Kooperatif Başkanı olmak için mücadele edecek.

Seçimler kooperatif üyelerinin isteğine göre açık veya kapalı olarak yapılacak.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek