Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Ocak 2018, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1141 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor sahasında Uzunköprüspor’u ağırlıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor sahasında Uzunköprüspor’u konuk ediyor.
Lüleburgazspor sahasında Uzunköprüspor’u ağırlıyor

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Lüleburgazspor ile Uzunköprüspor karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeleyi Gökhan Dereli Rahim Sarıdede, Mert Çil ve Sedat hakem heyeti yönetecek. Son altı mücadelesini de kaybeden Lüleburgazspor, Uzunköprüspor karşısında puan ya da puanlar çıkarma hesapları yapıyor. Şuana kadar topladığı 5 puanla son sırada bulunan Lüleburgazspor, Uzunköprüspor ile karşılaştığı ilk maçta 1-1 berabere kalmıştı. Uzunköprüspor ise ligde 19 puanla 7.sırada bulunuyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek