Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Ocak 2018, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem İl Başkanlığı seçimleri oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütünün Haftalık olağan Pazartesi toplantısının gündemini İl Başkanlığı seçimi oluşturdu.
CHP’de gündem İl Başkanlığı seçimleri oldu

CHP İlçe Binasında 8 Ocak Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen haftalık halk toplantısına CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçi, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve çok sayıda CHP üyesi katıldı.

Başkan Kaya “CHP yeni bir tavır alıyor”

Açılış konuşmasını yapan Başkan Kaya “Bugün aslında Haziran sonunda başlayan bir mücadelenin son günü. Haziran sonunda Kemal Bey ile Adalet yürüyüşünde yürürken telefonlar geliyordu. Bazı arkadaşlarımız diyordu ki, siz adalet yürüyüşünde yürüyorsunuz ama burada delegeleri dolaşan, bugünden delege seçimlerine hazırlanan siyasetçiler var.

Siz Adalet yürüyüşündesiniz ama burada sadece parti içinde hesaplaşmaya hazırlananlar var. Bende onlara dedim ki, merak etmeyin CHP Adaletin partisidir. CHP delegesi adaletten asla şaşmaz, emek verene, mücadele edene, partisi için mücadele edip her şeyini ortaya koyana mutlaka ama mutlaka sahip çıkar dedik. Dün de bunu gördük. Onun için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu mücadele asla kişiler arasındaki mücadele değildi. Bu mücadele kimin hangi koltuğa geleceğinin mücadelesi hiçbir zaman olmamıştır. Bu mücadele aslında ülkenin yeni ihtiyaçlarının mücadelesiydi. Bu mücadele AKP’nin yarattığı karanlığa karşı hangi kadroların daha iyi mücadele edeceğinin mücadelesiydi. Ve şuanda CHP’de görüyoruz ki aslında CHP bütün seçimlerde diğer illerdeki seçimlerde de yeni bir tavır yeni bir pozisyon alma durumundadır. Bizim zaferimiz AKP’ye karşı kazanacağımız seçimdir. Ancak parti içinde de bu mücadele verilmiştir ve bu mücadeleden başarıyla çıkılmıştır. Şimdi önümüzdeki görev tüm Trakya’da olduğu gibi tüm Türkiye’de CHP iktidarı olma görevidir. İşte biz de delegemize bunu söyledik. Bu yönetim sonuna kadar partisi ve ülkesi için mücadele edecek, bu başkan sonuna kadar partisi ve ülkesi için mücadele edecek dedik. Bunu söylediğimizde birde baktık ki herkes kenara kaçmış, o bayrağı ben taşırım, ateşten gömleği de vatanım için giyerim diyen Tayfun Okan Çobancık kalmıştır. Elbette bu partiyi 100 yıldır getiren, sürgünlerden korkmayan, çekinmeyen, çocuğunun ekmek parasından kesip partisine harcayan ve Atatürk’ten teslim aldığı bu bayrağı yere düşürmeyen CHP delegesi bunu görecekti ve buna destek olacaktı. Ben bundan son ana kadar emindim. Güvenimizi boşa çıkartmadığınız içinde teşekkür ederim” dedi.

“Söz verdiğimiz beyaz sayfa açıldı”

CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık ise delegeye söz verdikleri beyaz sayfanın açıldığını belirterek, “Seçimi kazanmak gerçekten güzel bir mutluluktu, yorgunluğu var ama bugünden itibaren çeşitli toplantılarla kendimizi seçimlere hazırlayacağız. Lüleburgaz’da yapılan Pazartesi toplantılarına mümkün oldukça katılmayı düşünüyorum. Tek tek sizlerle birlikte olup fikirlerinizi almak istiyorum. Diğer ilçelerimizin toplantılarına da gideceğim. Akşam sonuç açıklandıktan sonra beni üzen, böyle olmasını istemediğim tek bir konu vardı. Ben sonuçta kazanacağımıza emindim ama sonuç her ne olursa olsun orada hep beraber birlik beraberlik mesajı vermek adına orada olmamız gerekiyor. Diğer adayımız orada değildi. Ben telefonla kendisini aradım. Centilmence yapılan bu mücadeleden dolayı çok teşekkür ettim. Oda başarılar diledi. Şuanda sadece İl Kadın Kolları seçimimiz kaldı. Diğerlerini tamamladık. Size söz verdiğimiz bembeyaz sayfa artık açılmış durumda.” diye konuştu.

Toplantının ardından Çobancık, CHP’ye üye olanlara rozetlerini taktı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek