Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 01 Ocak 2018, Pazartesi 14:30 tarihinde eklendi. 1372 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor iki önemli isimle anlaştı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden SBS İnşaat Kırklarelispor ara transfer dönemindeki iki futbolcuyla anlaşma sağladı.
Kırklarelispor iki önemli isimle anlaştı

Ara transfer dönemini hızlı geçiren takımlardan SBS İnşaat Kırklarelispor iki futbolcuyla anlaşma sağladı. Eski Kırklarelisporlu defans Müslüm Aydoğan ile Bandırmaspor’da forma giyen önlibero Yusuf Akyel ile anlaşma sağlandığı belirtildi.

28 yaşındaki Müslüm Aydoğan defansın ortasında oynuyor. Zaman zaman sol bek ve önlibero’da görev yapabilen Müslüm Aydoğan, son olarak TFF 3.Lig takımlarından 24 Erzincanspor’da  forma giymişti. 14 maçta ilk 11’de görev yapan Aydoğan 1’de gol atmayı başarmıştı.Aydoğan 2014-2015 sezonunda Kırklarelispor’da 30 maça çıkmış ve 2 gol kaydetmişti.

Bir dönem Galatasaray’ın altyapısında da oynayan Yusuf Akyel Çorluspor altyapısından çıktı. 26 yaşındaki başarılı önlibero sırasıyla Çorlu, Galatasaray(A2), Konya Şekerspor, Adana Demirspor, Altınordu, Manisaspor ve son olarak Bandırmaspor’da oynadı. Bandırmaspor formasıyla ligin ilk yarısında 6 lig maçına çıkan Akyel ligin geri kalanında ise Kırklarelispor’un başarısı için mücadele edecek.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek