Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Aralık 2017, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 2178 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Profideal’den 3 muhteşem lezzet daha

Balaban Profideal, yepyeni 2 leziz ürününü Lüleburgaz halkının beğenisine sunacak.
Profideal’den 3 muhteşem lezzet daha

Probiyotik mikro organizmalarla oldukça zengin olan kefir ve probimente, en doğal şekliyle 13 Aralık Çarşamba gününden (yarın) itibaren Balaban’ın Profideal isimli mekânında satışa sunulacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sedat Balaban, “Kefir, balaban tatlı üretim tesisinde kendine özel ayrılan katında, doğruluğuna inandığımız en faydalı şekliyle üretilip, günlük ve sınırlı miktarda satışa sunulacaktır. Diğer probiyotik içeceğimiz probimente, kırmızı pancar, peynir altı suyu, kaya tuzu ve sarımsaktan oluşan ve belirli bir süre fermente edilerek hazırlanan son derece faydalı olduğuna inandığımız bir içecektir. Tüm bunlar kendisinin ve sevdiklerinin sağlığına değer verenlerin tüketmesinde önemli yarar olan içecekler olup, evde yapımı da son derece kolaydır. İnsanımız bu içecekleri mümkünse evde yapsın, şartları uymadığı zamanlarda da gelip en doğal şekliyle bizden alsın. Diğer ürünümüz olan Portalita ise probiyotik bir içecek olmayıp portakal, limon ve pancar şekerinden günlük olarak hazırlanıp sunulan doğal bir meşrubattır. Bu ürünümüz zaten Profideal ve Dondurma Bahçemizde altı aydan beri satıştadır” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek