Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Aralık 2017, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 8056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de Neslihan Çokaklı adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen haftalık Pazartesi toplantısında Neslihan Çokaklı CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.
CHP’de Neslihan Çokaklı adaylığını açıkladı

CHP İlçe Binasında 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen haftalık toplantıda CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Neslihan Çokaklı, 6 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimlerinde Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

1987 doğumlu, evli, 2 çocuk annesi ve ev hanımı olan Neslihan Çokaklı “CHP Lüleburgaz’da 10 yıldır aktif siyaset yapmaktayım. Geçmiş dönem ilçe yönetim kurulunda görev aldım. Bu dönem İl Kadın Kollarında Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısıyım. 10 yılık siyasi geçmişimde parti için emek veren kardeşlerinizden birisiyim. CHP üyelerimiz, Lüleburgaz halkımız, gencimiz, yaşlımız, kadınımız, erkeğimizle her türlü etkinlikte eylemde, yürüyüşte, mitinglerde en ön saflarda yer aldım. Ve bundan onur duymaktayım. CHP’ye gönül vermiş değerli büyüklerim, değerli arkadaşlarım, yoldaşlarım.

“Devrim olmadan kadın kurtulmaz”

 CHP İlçe Kadın Kolları Kongresi 6 Ocak 2018 günü yapılacaktır. Sizlerin de desteğiyle biz bu yarışta olmak isteriz. Çünkü gün kişisel hesapların günü değil. Gün geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil. Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün layık olmadıklarımıza dur demek için kenetlenme günü. Gün Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günü. Biz bu bilinçle yola çıkmak istiyoruz. Hepinizin bildiği gibi önümüzdeki süreçte yerel, genel ve başkanlık seçimleri olmak üzere zorlu bir seçim süreci yaşayacağız. Bu bilinçle sorumluluğumuzun da ne kadar büyük olduğun farkındayız. Cumhuriyete olan inancımızı ve Lüleburgaz’a olan sevdamızı el ele, gönül gönüle hep birlikte taşımak için bu yolda biz kadınlar olarak yürümeye hazırız. Bizlere görev verecek kadın üyelerimizin görevine layık olmak için hiç durmadan çalışacağız. Değerli yoldaşlarım, 5 Aralık 1934 yılında Mustafa Kemal Atatürk, Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı tanımıştır. Bende Atamın bana vermiş olduğu seçilme hakkını kullanmak istiyorum. CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Kongresinde CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Daha yapacak çok işimiz var. Kadın olmadan devrim olmaz, devrim olmadan kadın kurtulmaz” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek