KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 12 Aralık 2017, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 991 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor sahasında kaybetti (0 – 4)

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor 12.hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a 0-4 mağlup oldu.
Lüleburgazspor sahasında kaybetti (0 – 4)

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Lüleburgazspor ile Ç.B. Alemdağspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Oğuzhan Arslan, Erdi Öz, Sinem Çetin ve Fatih Kabakkaya hakem heyeti yönetti. Mücadelede iyi bir oyun ortaya koyamayan Lüleburgazspor maçı 0-4 kaybetti. Alemdağspor’un gollerini Enes(3) ve Arda kaydetti.

Bu sonuçla 5 puanda kalan Lüleburgazspor ligde son sırada bulunuyor. Kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen Lüleburgazspor önümüzdeki hafta ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda Çorluspor’a konuk olacak.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek