Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Aralık 2017, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 2610 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Efsane Başkan geri dönüyor

1983-2000 yılları arasında Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yapan efsane Başkan Naim Mergen yeniden Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
Efsane Başkan geri dönüyor

Şoför esnafına vefa borcu olduğunu ve onlara sahip çıkmak için yeniden aday olduğunu belirten Mergen “Lüleburgaz’a Trafik Tescil Bürosu benim zamanımda getirildi. Daha sonra para kazanıp odamıza sıfır ambulans ve kurtarıcı aldık, hizmet verdik. 2000 yılında yine seçimi kazandım fakat bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım ve yerimi Rahim Koç’a bıraktım” dedi.

2003 yılında Türkiye genelinde il ve ilçelerde “S” ve “C” plakası çıkartılırken Rahim Koç, Tahsin Topaloğlu ve Kırklareli Başkanı Ali Fuat Şeker’e gittim. Avukat tutalım dedim fakat konuyu ciddiye almadılar. Şimdi Türkiye genelinde maalesef bir tek S ve C plakası olmayan il Kırklareli kaldı. Şoför esnafının vebali onların omuzlarındadır” dedi.

 

Şu anki Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunan Mergen “Lüleburgaz Belediyesi Şehirlerarası otobüs terminalinin işletmesini 10 yıllığına odaya verdi. Bu güzel bir şey. Fakat mevcut Başkan Kenan Koç orayı kendi babasının malıymış gibi görüp hiç alakası olmayan kişilerle havuz sistemi kurdu. Lüleburgaz-Kırklareli hattına kendisine ait tur araçlarını yerleştirdi. Kazancı belli değil. Evvelden ilde sınavlar olduğunda tüm minibüsçü arkadaşlar 3-5 kuruş para kazanırdı şimdi oraya kimseyi sokmuyor. Geçen gün yerel bir gazeteye demeç verdi. Lüleburgaz-Kırklareli yolcu ücretini 7 TL’den 10-14 TL’ye çıkarttı. 8 yıldır görev yapıyor. Hangi şoför esnafına sahip çıktı, 1 kuruş zam yaptı? Esnafımıza sahip çıkmadığı gibi bol bol ceza yazdırdı. Kendine gelince 1 dakikada zam yapmasını biliyor. Köye çalışan, talebe taşıyan şoför esnafı su yakıyor da o mu mazot yakıyor? Bu sebeplerden dolayı şoför esnafına vebal borcum olduğu için onlara sahip çıkmak adına adayım” dedi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek