Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 05 Ekim 2012, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1209 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Parti içi demokrasi yemeği

Önümüzde yıl sonunda yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Lüleburgaz CHP’nin mevcut iktidarın daha da güçlenerek sürdürülebilmesi için parti içi demokrasinin hayata geçirilmesi gerektiğini paylaşan “Parti içi demokrasi isteyen kanat” önceki akşam Kırklareli Köftecisi Küçük Mustafa’da yaklaşık 50 kişilik bir toplantı yaptı. Toplantıya mahalle delegeleri başta olmak üzere, eski belediye meclis üyeleri ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Balta katıldı.
Parti içi demokrasi yemeği
CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi’ne üye olan ve kendilerine “Parti içi demokrasi isteyen kanat” ismi veren yaklaşık 50 delege önceki akşam Kırklareli köftecisinde bir araya geldi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Cem Güler, herkese “Hoş geldiniz” dedikten sonra sözü İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Balta’ya verdi.
Adnan Balta yaptığı konuşmada “Hepinizin bildiği gibi seçim takvimi belli oldu. Biz partililer olarak tek görevimiz CHP’yi seçimlere hazırlamaktır. Seçim arifesinde iç kavgaların bitmesi ve seçilecek belediye başkanı ve belediye meclis adaylarını koşulsuz desteklemek boynumuzun borcudur. Seçim çalışmalarını CHP’li Belediye Başkanımız Sayın Emin Halebak ile ilçe başkanımız Sayın Turabi Kayan liderliğinde koordineli olarak bir bütün içinde, hep birlikte yapmalıyız. Belediye seçimlerinde gruplar olmadan, çarşaf listeyle adayların belirlenmesi, parti içi demokrasinin hayata geçirilmesini sağlayacaktır. Seçilecek olan belediye başkanımızın ve belediye meclisinin de parti tarafından koşulsuz desteklenmesi için tek çare sine-i millete dönmektir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin sağ duyusuna güveniyoruz. Ve en iyi adayları seçeceğine inanıyoruz. Bunun için tek çare ön seçimdir. Ön seçimin sonunda da kim çıkarsa çıksın koşulsuz arkasından gitmeyi taahhüt ediyoruz.
Hiç kimse unutmasın ki; Lüleburgaz’da ki belediye seçimlerini kazanmak için, ilçe teşkilatınla belediyenin birlikte ALTI OK ’un altında bütünleşerek çalışması gerekmektedir.” Dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek