Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 28 Kasım 2017, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 4210 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gözler 3 Aralık’ta ki Kongre’ye çevrildi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık halk toplantısı yapıldı. Toplantının bu haftaki gündeminde 3 Aralık Pazar günü yapılacak olan Başkanlık Kongresi vardı.
CHP’de gözler 3 Aralık’ta ki Kongre’ye çevrildi

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya seçimde  oy verirken, kendimizi, arkadaşımızı, komşularımızı ya da tanıdıklarımızı değil, bütün Lüleburgaz’ı düşünerek hesaplamalıyız, dedi.

Kaya  “iki yıl önce seçilmiş olan yönetimimizin görev boyunca yaptığı son toplantıda hep birlikteyiz. Bir hafta sonra 3 Aralık 2017 Pazar günü, Şölen Düğün Salonu’nda yapılacak olan Kongremiz nedeniyle bugün tek gündem olarak toplandık. Toplantıda kongremizi, ve kongrede neler yapacağımızı konuşacağız. Değerli arkadaşlar, Lüleburgaz’ın doğası gereği ve Lüleburgaz’da ki siyasi atmosfer gereği CHP İlçe Başkanlığı seçimleri özellikle 2019’da yapılacak yerel ve Başkanlık seçimini ilgilendirdiği için bugün tüm Lüleburgaz bu seçimin sonucunu merak ediyor. Yani Lüleburgaz’da ki CHP delegesinin vereceği karar aslında sadece parti için olmayacak. Bu karar, 120 bin kişinin hayatını ilgilendiriyor. CHP delegesinin kullanacağı oylarla yön vereceği partinin eğilimleri önümüzdeki dönem Lüleburgaz’ın yeniden şekillenmesini sağlayacaktır.  Delegemiz, bu bilinçle oy kullanacak. Bütün Lüleburgaz halkının beklentisi bu bilinçle delegenin oy kullanması. Bugüne kadar birçok seçim geçirdik ama bu seçimlerden en önemlisi ve belki de en kritiği Başkanlık seçimidir. Önümüzdeki seçimlerde sadece Başkanı seçmeyeceğiz. Aynı zamanda milletvekillerini de seçeceğiz, aynı zamanda Belediye Başkanları’nı, Belediye Meclis üyelerini de seçeceğiz. Şu anda Lüleburgaz Kongresi’nden çıkacak bu yönetim kurulları, bu Belediye meclisinin oluşmasında, Belediye Başkanı isimlerinin belirlenmesinde ve milletvekili adaylarının belirlenmesinde oldukça etkin bir güce sahip olacak. O yüzden bizde oy verirken, kendimizi, arkadaşımızı, komşularımızı ya da tanıdıklarımızı değil, bütün Lüleburgaz’ı düşünerek hesaplamalıyız, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek