Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Kasım 2017, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 3414 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bütünşehir projesi çiftçiye ve köylüye ihanettir!

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada, bütünşehir projesinin çiftçiye ve köylüye ihanet olduğunu söyledi.
Bütünşehir projesi çiftçiye ve köylüye ihanettir!

Kaya yaptığı açıklamada,  Son günlerde bazı siyasi çevreler tarafından, özellikle yaratılmaya çalışılan Kırklareli bütün şehir olsun tartışması, bizim için tamamen gereksiz ve yersiz bir polemiktir. Kimilerinin kendi geleceklerine dair, siyasi hesaplarla kurduğu bu cümleler ve yaratılmaya çalışılan algı Lüleburgaz'ın asla menfaatine değildir. Kırklareli'nin bütün şehir yapılarak, tüm köylerin mahalle yapılması ve tüm belde belediyelerinin kapatılması, çiftçiye ve köylüye de ihanettir. Sorunları yerinde çözemeyen, Atatürk devrimlerini anlamamış ve demokrasiyi özümsememiş AKP iktidarının Türkiye’ de kurmaya çalıştığı tek adam rejiminin şehrimizdeki yansımasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi örgütü ile, bazı kimselerin  kişisel çatışması olarak gösterilmeye çalışılan bütün şehir projesi, Cumhuriyet Halk Partisi programında açıkça reddedilmiş partinin ve genel merkezin en yetkili isimlerinden tüm Türkiye ‘de bütünşehire Cumhuriyet Halk Partisinin karşı olduğu defalarca tekrar edilmiştir. Bu duruma rağmen bu tartışmayı devam ettirmek ve bu günden adaylık açıklamak Atatürk ilkeleri ışığında kurulmuş Cumhuriyet Halk Partisinin programını tanımamak ve Cumhuriyet Halk Partisinin Türkiye’de temsil ettiği sosyal demokrat değerlere karşı gelmek anlamına gelmektedir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer tabanın temsilcisi olarak işçinin, çiftçinin ve köylünün daha çok üretmesi daha çok kazanması ve daha mutlu yaşaması için siyaset yapıyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer ve ilçe örgütü olarak, köylüyü, çiftçiyi yok edecek, bütün şehir projesi ve bunun destekçileri ile sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek