Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Kasım 2017, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 1502 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Kayan “Nöroloji Uzmanı doktor yok”

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Kırklareli Devlet Hastanesi’nde ki nöroloji uzmanı doktorun olmadığını gündeme getirdi.
Milletvekili Kayan “Nöroloji Uzmanı doktor yok”

CHP Kırklareli Milletvekili Kayan, 15 Kasım Çarşamba günü, TBMM Genel Kurulu'nda yapmış olduğum konuşmada Sağlık Bakanına soru yönelterek, “Kırklareli Devlet Hastanesinde nöroloji uzmanı doktor yok. Şişli Etfal Hastanesinden geçici olarak 3 uzman doktor geliyor. Bu hafta sonu tekrar Şişli Etfal Hastanesine dönecekler. Aynı şekilde Babaeski Devlet Hastanesinde de nöroloji uzmanı yok. Lüleburgaz Devlet Hastanesinde 2 nöroloji uzman doktoru var. Bunların 1 tanesi altı ay önce doğum yaptı ve doğum izinliydi, şu anda da raporlu. Geriye sadece 1 nöroloji uzmanı doktor kalıyor. 1 nöroloji uzmanı Lüleburgaz'a mı baksın, Babaeski'ye mi, yoksa Kırklareli Devlet Hastanesine mi? On sekiz aydır durum bu vaziyette. 1 doktor on sekiz aydır sürekli icapçı. Buna kimler dayanabilir? Doktorlarımız intihar edince mi çare arayacağız, yoksa hastalarımız ölünce mi?  dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek