Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Kasım 2017, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 847 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Edirne deplasmanına gidiyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) 12. Grupta temsilcimiz Lüleburgazspor 9.hafta mücadelesinde deplasmanda Edirnespor’a konuk olacak.
Lüleburgazspor Edirne deplasmanına gidiyor

Edirne 25 Kasım Stadyumunda 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Edirnespor ile Lüleburgazspor karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Çanspor’u 2-1 yenerek ligdeki ilk 3 puanıyla tanışan Lüleburgazspor, 9.hafta mücadelesinde Edirnespor’a konuk oluyor. Ligdeki ilk galibiyetiyle moral anlamında kendine gelmeyi başaran Yeşil Kırmızılı temsilcimiz Edirnespor engelini de geçerek alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğünce Pazar günü oynanacak Edirnespor mücadelesine tedbir amaçlı Lüleburgazspor taraftarının alınmayacağı açıklandı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek