Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 15 Kasım 2017, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor tam gaz

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Kırklarelispor, 12 Kasım Pazar günü despasmanda çıktığı maçı (1-2) kazanıp 3 puanla evine mutlu döndü.
Kırklarelispor tam gaz

Fethiye İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayan maçı Tolga Sancak, Ali Uğurtan Demirtaş, Şenol Bektaş ve Halil İbrahim Yıldırım hakem heyeti yönetti.

Maçın 21. dakikasında Hakkı Hikmet Şimşek’in attığı golle Kırklarelispor deplasmanda 0-1 öne geçti. Ev sahibi ekip maçın 43. dakikasında Umut Sözen’in gölü ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı berabere tamamlandı. (1-1)

İkinci yarı aradığı golü 59. dakikada Metincan Cici’nin kafasıyla bulan Kırklarelispor maçtan 3 puanla ayrıldı. Puanını 24’e çıkaran Kırklarelispor grupta 4. sırada yer aldı.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek