KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 08 Kasım 2017, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 2223 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Topçu Gurme” hizmete açıldı

1957 yılından bu yana hizmet veren Lüleburgaz merkezli Topçu Peynircilik, Lüleburgaz’da ki 8. Şubesini İnönü Mahallesi’nde açtı.
“Topçu Gurme” hizmete açıldı

Trakya’da pek çok noktada hizmet veren Topçu Peynircilik, İnönü Mahallesi’nde Lüleburgaz’da ki 8. Şubesini hizmete açtı.

Topçu Gurme olarak yeni bir konseptle sekizinci şubelerini açtıkları için mutlu olduklarını söyleyen Şube Sorumlusu Erbil Özcan, süt ve süt ürünlerinden, pastırmasına, kahvaltılık ve şarküteri ürünlerinin Türkiye'nin tüm yörelerine özgü her damak tadına uygun ve sağlıklı koşullarda güler yüzlü satış personeli ile hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Topçu Peynircilik Genel Müdürü Erhan Balcı’da yaptığı açıklamada, Topçu Peynircilik olarak sağlıklı hijyenik koşullarda süt ve süt ürünlerini en ekonomik şartlarda ulaştırmayı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda yeni bir şubemizi daha Lüleburgaz’da hizmete açtık. Şubemizin tüm Lüleburgaz halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek