Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Kasım 2017, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1482 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SODAM’da Girişimcilik sertifikaları dağıtıldı

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, KOSGEB ve İŞKUR desteklemeleriyle yapılan Girişimcilik Eğitimi’nden mezun olan 22 kursiyer için sertifika töreni yapıldı.
SODAM’da Girişimcilik sertifikaları dağıtıldı

Lüleburgaz SODAM binasında 3 Kasım Cuma günü saat 12.00’da gerçekleştirilen törene Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Karaman, Lüleburgaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürkan Güler, Siroma Projesi Sosyal Arabulucu Metin Aygur ile Lüleburgaz SODAM Proje Koordinatörü Elçin Keskin katıldı.

3 ile 6 Ekim tarihlerinde verilen Roman ve dezavantajlı vatandaşlara yönelik yapılan Girişimcilik Eğitimlerinde başarılı olan 22 kişi sertifika almaya hak kazandı. 22 kişi arasından Sodam Projesinden yararlanan 13 kadında sertifika almaya hak kazandı. Sertifikaları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Karaman tarafından dağıtıldı.

Karaman “Sizlere girişimcilik sertifikalar vereceğiz. Ama sizlerden de girişimcilik bekliyoruz. Sertifikayı alıp kenara koymayın, duvara asmayın. O zaman bir işe yaramaz. Gerek SGK’nın, gerekse vakfın bu konularda teşvikleri de var. Ne gerekiyorsa bakanlık olarak, devlet olarak her türlü sizlerin yanındayız”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek