MHP’den 3 Mayıs Türk Milliyetçileri günü açıklaması
Berberlerden “telif hakkı ücreti tepkisi”
Başkan Çevikbaş, Trakya Belediyeler Birliği Encümen Üyesi seçildi
LÜLEBURGAZ’DA 1 MAYIS COŞKUSU
Bu haber 03 Kasım 2017, Cuma 09:30 tarihinde eklendi. 914 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kızılay haftası coşku ile kutlandı

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle dün etkinlik düzenlendi.
Kızılay haftası coşku ile kutlandı

Lüleburgaz Kongre Meydanında 2 Kasım Perşembe günü saat 12.00’da düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Türk Kızılayı Şube Başkanı İsmail Arıkan, İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk Kızılayı Şube Başkanı İsmail Arıkan, yaptığı açıklamada “Türk Kızılay’ını öğrencilere ve vatandaşlarımıza daha iyi anlatmak için bu etkinliği yapıyoruz. Kızılay’ın sadece savaş zamanında değil, barış zamanında da hizmet verdiğini anlatmaya çalışıyoruz. Tüm halkımızdan da Kızılay’a destek vermesini bekliyoruz.”dedi. Etkinlik yerel Şair Bektaş Yavuz’un “Kızılay” isimli şiirini okumasıyla başladı. Program Şükran Akdeniz yönetimindeki Ertuğrul Köyü Cumhuriyet Kadınları Korosunun hazırladığı şarkılarla devam etti. Ertuğrul Köyü kadınlarının yaptığı gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı. Sonrasında sahneye çıkan Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği çalıp söyledikleri Türk Sanat Müziğiyle vatandaşları mest etti.

Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak vatandaşlara lokma ve çorba ikramında bulunuldu. Meydanda kurulan çadırlarda öğrencilere Kızılay’ın etkinlikleri hakkında bilgilendirmeler verilirken, gün boyu Kan Bağış Merkezi ekipleri tarafından kan toplandı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek