Lüleburgaz girişinde TIR devrildi
CHP Haftalık halk toplantısı gerçekleşti
Lüleburgaz’da Gençlik Parkı artık cıvıl cıvıl!
Armando’da Yaz indirimleri başladı
Bu haber 25 Ekim 2017, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1398 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LAT 14 Kasım’da yeniden sahnede

Lüleburgaz Akademi Tiyatrosu (LAT) , 10 Ekim 2017 Salı günü Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde “Bir Düne Bak Bir Bugüne’ isimli komedi oyunu ile sahne almıştı.
LAT 14 Kasım’da yeniden sahnede

Lüleburgaz Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinliklerinde sahne alan ekipte oyunun yönetmenliğini Lüleburgazlı Yönetmen Utku Çorbacı (30) yaparken oyunda; Sarap Kaplan, Erdoğan Anıtekin, Oya Akbıyık, Egemen Göksu, Selda Atak, Orçun Kılıçoğlu, Yazgülü Tunar, Ogün Ayooğlu, Yeşim Yılmaz rol almıştı.

Yaklaşık 350 kişinin izlediği oyunda 150 kişi ise salona giremeden geri dönmüştü.

Ekip oyunu izleyemeyenler için müjdeyi verdi.

Kasım ayında 14 Kasım 2017 tarihinde sahne alacaklarını belirten ekip daha önce sahne çıkma durumu olursa da sosyal medya hesaplarından bunu duyuracaklarını söylediler.

 

Haber Merkezi   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek