Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 24 Ekim 2017, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 977 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor önemli 3 puanı 5 golle aldı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden SBS İnşaat Kırklarelispor, bol gollü geçen karşılaşmada Altay’ı 5-3 mağlup etmeyi başardı.
Kırklarelispor önemli 3 puanı 5 golle aldı

Kırklareli Atatürk Stadyumunda 21 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da SBS İnşaat Kırklarelispor ile Altay karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip mücadeleye Alişan Şeker, Davut Babur, Soner Birinci, İbrahim Sürgülü, Enis Çeliksu, Hakkı Şimşek, Osman Torun, Oğuzhan Erdoğan, Salim Kaya, Caner Koca ve Sinan Kurumuş ilk 11’i başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeşil Beyazlı takım mücadelenin henüz 3.dakikasında Oğuzhan Erdoğan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 21.dakikasında Altay’dan Murat Uluç durumu eşitlemeyi başarsa da 5 dakika sonra Kırklarelispor tekrar Oğuzhan Erdoğan’ın attığı gol ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı bitmeden golcü oyuncu Sinan Kurumuş Kırklarelispor’un 3. golünü kaydederek ilk yarının skorunu belirledi. 3-1

İkinci yarının 56.dakikasında tekrar sahneye çıkan Sinan Kurumuş farkı 3’e çıkararak takımını 4-1 öne taşıdı. Altay 58.dakikada Murat Türkkan’ın attığı kafa golü ile farkı 2’ye indirdi. Mücadelenin sonlarında baskısını arttıran Altay 88.dakikasında sahneye tekrar çıkan Murat Uluç’un attığı kafa golü ile skoru 4-3’e getirse de ev sahibi ekipte golcü oyuncu Sinan Kurumuş 91.dakikada Altay’ın umutlarını bitiren golü kaydetti ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi. 5-3

Bu sonuç ile puanını 18’e çıkaran SBS İnşaat Kırklarelispor Altay’ın üzerine çıkarak üçüncülük koltuğuna oturdu. Maçta hattrick yapan Sinan Kurumuş da ligdeki gol sayısını 7’ye çıkararak gol krallığının en büyük adaylarından olduğunu kanıtladı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek