Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 21 Ekim 2017, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1391 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yılın ilçe Belediye Başkanı “Emin Halebak” seçildi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, 9. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’nde yılın ilçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Yılın ilçe Belediye Başkanı “Emin Halebak” seçildi

9. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri,  Katılımcı Yönetim Kategorisi'nde Temalı Yıllar 2016 Kadın Yılı ile yılın İlçe Belediye Başkanı Belediye Başkanı Emin Halebak oldu.

Özelkalem Dergisi'nin 'güzel bir Türkiye hayali ile hayata geçirdiği Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri, bu yıl 9. kez sahiplerini buldu.

Kentlerin güzelleşmesi, modernleşmesi ve geleceğe değerli miraslar olarak kalacak başarılı projelerle daha da ileriye gitmesi amacıyla Özelkalem Dergisi'nin başlattığı ödül törenine Katılımcı Yönetim Kategorisi'nde Temalı Yıllar 2016 Kadın Yılı ile katılan Lüleburgaz Belediyesi’nde yılın ilçe Belediye Başkanı Emin Helabak oldu.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek