Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 09 Ekim 2017, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1496 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediyeye ait boş arazi çöplük oldu

Lüleburgaz’da belediyeye ait boş araziye bırakılan ve aylardır toplanmayan çöpler çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor.
Belediyeye ait boş arazi çöplük oldu

Lüleburgaz’da 8 Kasım Mahallesi Naci Arı Caddesi yanında bulunan belediyeye ait olduğu belirtilen boş arazi çöplüğe döndü. Çevrede bulunan vatandaşların birçok defa buradaki çöplerin alınması konusunda yetkililere başvurmasına rağmen bir türlü alınmayan çöpler bölgedeki vatandaşları bezdirdi.

Gazetemizle irtibata geçen bazı vatandaşlar belediyeye telefonla ve sosyal medyadan birçok kez irtibata geçerek şikâyette bulunduklarını belirterek, “Lüleburgaz Belediyesine birçok kez telefonla ve internet yoluyla şikâyetlerimizi ilettik. Bize sürekli, şikâyetiniz gerekli birimlere iletildi, mesajı gönderildi fakat değişen hiçbir şey olmadı. Yaz aylarında tozu, toprağı, çöp ve hayvan leşleri kokusu çektik. Çok şükür yaz mevsimi sona erdi. Fakat şimdide geceleri çöpleri yakarak ısınan evsizlerle boğuşuyoruz. Yanık ve is kokusunun yanında birde geceleri evimize korkarak giriyoruz. Yetkililerin artık sesimizi duymasını istiyoruz.”dediler.

 

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek