Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 30 Eylül 2017, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 778 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor deplasmanda 3 puan arayacak

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden SBS İnşaat Kırklarelispor yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk oluyor.
Kırklarelispor deplasmanda 3 puan arayacak

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda 1 Ekim Pazar günü(yarın) saat 18.00’da 6.hafta maçında SBS İnşaat Kırklarelispor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi Adem Sarıtaş, Orhan Fahlıoğulları, İlker Ayten ve Deniz Kükrek hakem heyeti yönetecek.

Çarşamba günü Zonguldak Kömürspor’a karşı sahasında etkili bir oyun ortaya koyamayan ve 1 puanla yetinen SBS İnşaat Kırklarelispor, Kahramanmaraşspor deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil Beyazlı takım ligde 5 haftada 8 puan toplayarak 6.sırada bulunurken, Kahramanmaraşspor ise ligde henüz 3 puanla tanışamadı. Ev sahibi ekip şuana kadar topladığı 2 puanla 16.sırada bulunuyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek