KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 26 Eylül 2017, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 884 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtarlar bilgilendirildi

Lüleburgaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, PTT Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından muhtarlara yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Muhtarlar bilgilendirildi

Dün, saat 12:00’de Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Başkan Yavuz İşçioğlu, Nüfus Müdürü Ali Akkaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürkan Güler, Lüleburgaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile PTT Müdürlüğü ekipleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı İşçioğlu, bu tür toplantılarının muhtarlar için çok sağlıklı olduğunu söyledi. Toplantıda muhtarlara son değişen kanunlar hakkında bilgilendirme bulunulacağını belirten İşçioğlu, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

İşçioğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Nüfus Müdürü Ali Akkaya, 42 yıllık memuriyet hayatını noktaladığını söyledi. Muhtarlarla tek tek vedalaşan Akkaya, 4 Ekim tarihi itibariyle emekliliğe ayrılacağını belirtti.

Akkaya’nın konuşmasının ardından muhtarlara değişen yasalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek