Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Eylül 2017, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 882 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Plaket

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu iradesi olan CHP’nin Lüleburgazlı temsilcilerince dünkü Pazartesi toplantısında Alpullu Şeker Fabrikası’nın tekrar açılması dolayısıyla sunulan plaket benim için çok anlamlı bir sürpriz oldu.
Plaket

 Başta CHP Kırklareli İl Genel Meclis Üyemiz Gürcan Kırım olmak üzere, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları İlçe Başkanı Aysun Dedeoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve birçok partilimin huzurunda aldığım plaketin üzerindeki ifade ise çok kıymetlidir: "TRAKYA HALKI.”

 

Benim için en büyük ödül; 1926’da devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Alpullu Şeker Fabrikası’nın 4 yıl aradan sonra tekrar açılmış ve üretime başlamış olmasıdır.. Kimin yaptığı, sebep olduğu çok da önemli değildir. Asıl olan Trakya halkının gelişmeler karşısındaki hassasiyeti, adalet duygusuyla meseleye sahip çıkmasıdır.

 

Bu noktadan bakıldığında sağcılık, solculuk, ilericilik ya da gericilik diyerek yıllardır zaman kaybeden insanımız artık somut ve barışçıl adımlar görmek istemektedir. Geçmişine sahip çıkmayan bir halkın bir geleceği olamaz. Birlikte olmak, birlikte hareket etmek için hiç bir mani yoktur. Devlet gücünü kötüye kullananlar karşısında gerçek iktidar halktır ve biz meselelere sahip çıktığımız müddetçe adalet eninde sonunda yerine gelecektir.

 

Sonuçta önemli olan ülke ve bölge menfaatleridir. Bu süreçte emeği geçenlere şahsım ve Trakya adına teşekkür ediyorum.

 

Saygılarımla..

 

Hakan Dedeoğlu - Lüleburgaz

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek