Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 21 Eylül 2017, Perşembe 09:40 tarihinde eklendi. 832 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kıklarelispor Türkiye Kupasından elendi

Ziraat Türkiye Kupasında Niğde Belediyespor’u sahasında ağırlayan SBS İnşaat Kırklarelispor rakibine 3-1 yenilerek kupadan elendi.
Kıklarelispor Türkiye Kupasından elendi

Kırklareli Atatürk Stadyumunda 19 Eylül Salı günü saat 15.30’da Ziraat Türkiye Kupası 3.tur mücadelesinde SBS İnşaat Kırklarelispor ile Niğde Belediyespor karşı karşıya geldi. Yeşil Beyazlılar karşılaşmaya Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Yazar, Soner Birinci, İbrahim Sürgülü, Ümit Tokcu, Burak Kunt, Ahmet Baykal, Tekin Adar, Metincan Cici ve Osman Torun ilk 11’i ile başladı.

SBS İnşaat Kırklarelispor karşılaşmanın henüz başlarında 12.dakikada rakip takım oyuncusu Emre Öztürk’ün attığı gol ile 0-1 geriye düştü. Mücadeleye tekrar ortak olmak için ataklarını sıklaştıran Yeşil Beyazlı ekip 34.dakikadan Burak Can Kunt’un penaltıdan attığı gol ile 1-1’lik beraberliği yakaladı ve soyunma odasına bu skorla girdi. İkinci yarıda performans düşüklüğü yaşayan Kırklarelispor kalesinde ardı ardına gelen gollere engel olamadı. 61. ve 67.dakikalarda Ömer Yıldız’ın attığı gollerle konuk ekip 1-3’lük skoru yakaladı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma bu sonuçla sona erdi ve SBS İnşaat Kırklarelispor Ziraat Türkiye Kupasından elendi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek