Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 28 Eylül 2012, Cuma 10:16 tarihinde eklendi. 865 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor kupaya veda etti

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında deplasmanda Darıca Gençlerbirliği takımına 2-1 yenilerek kupasının dışında kaldı.
Kırklarelispor kupaya veda etti
Kırklarelispor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Darıca Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi.
Darıca’da oynanan maçta sahaya dirençli bir futbol koyan Kırklarelispor, maçın ilk yarısında istediği pozisyonları bulamadı. İlk yarı da rakibine de gol şansı vermeyen yeşil-kırmızılı takım soyunma odasına golsüz berabere gitti.
Maçın ikinci yarısında da rakip kalede gol arayan Kırklarelispor zaman zaman rakibine boş alanlar da bıraktı. Ve maçın 62’nci dakikada İbrahim’in golüne engel olamayan yeşil-kırmızılı takım 1-0 yenik duruma düştü. Golün ardından beraberlik şansını yakalamaya çalışan Kırklarelispor rakip kaleye yüklendi. Maçın 90’ıncı dakikasında beraberlik golünü Yunus ile bulan yeşil-kırmızılı takım aynı dakika içinde kalesinde golü gördü ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Kırklarelispor almış olduğu bu mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası’na veda etmiş oldu. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek