Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 19 Eylül 2017, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 1325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de Zeki Akın adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen haftalık pazartesi günü toplantısında Zeki Akın İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
CHP’de Zeki Akın adaylığını açıkladı

Eski İlçe Başkanı Akın, yaptığı açıklamada “Beni tanıyorsunuz. Yıllardır CHP’de üye olarak, yönetici olarak, belediye meclis üyesi olarak en son da ilçe başkanı olarak görev yaptım. Bu bina 8 Kasım 1976’da açıldığı gün adımımı buraya attım, o günden bu yana hiçbir yere gitmeden CHP’de siyasete devam ediyorum. Bugüne kadar yapılan adaylık sürecinde bu tür tek uygulamalar yok ama bizde şartlara uyuyoruz. Genelde delege seçimleri biter, adaylar yönetimlerini yapar sonrada delegelerin ayağına gider. Fakat sürecin uzun olması nedeniyle diğer aday arkadaşların da süreçten önce adaylıklarını açıklaması ile bize her gün Çınaraltında aday mısın, değil misin, ne zaman çıkacaksın, gel partide adaylığını açıkla şeklinde sürekli eleştiriler vardı. Benim aday olduğumu sayın milletvekilim biliyor, belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza daha önceleri söylemiştim. Sizler de zaten biliyorsunuz. İnşallah delege seçimleri bitince de yönetim kurulumuzla beraber delegelerimize gidip o gün seçimlerde aday olarak karşınıza çıkacağız. Biliyorsunuz tüzüğümüzde aday olmak için en az 42 imza lazım. Bu imzaları da en kısa zamanda tamamlayacağız. Delege seçimleri de şuanda devam ediyor. Sanırım 3’te 1’i bitti şimdiye kadar yaklaşık 150 delege belli oldu 420 delegeden. Ben yine bir kez daha söylüyorum, İlçe Başkanlığına adayım.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek