Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 15 Eylül 2017, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 2866 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Lüleburgaz’ın geleceğine sahip çıkın”

Lüleburgaz İlçe Örgütünde başlayan delege seçimlerinde, ilginç ve kafa karıştıran gelişmeler yaşanması üzerine gözler Cumhuriyet Halk Partisine çevrildi.
Başkan Kaya “Lüleburgaz’ın geleceğine sahip çıkın”

Lüleburgaz CHP İlçe Başkanı Özgür Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özgür Kaya konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz Pazar günü başlayan delege seçimleriyle birlikte güç ve imkan sahiplerinin Lüleburgaz’da CHP’yi dizayn etmeye çalıştıklarına şahit olduk. Tansiyonun ve gerilimin yükseldiği delege seçimlerinde Kırklareli’ndeki tüm siyasiler güçlerini ve imkânlarını birleştirerek mahallelere müdahale etmeye başladılar. Bu duruma izin vermeyeceğiz. Parti içerisinde yarattığımız özgürlük ortamını kendi siyasi menfaatleri için kullanmaya çalışanlara karşı, bütün mahallelerde “beyaz” listeler çıkartacak ve Lüleburgaz’ın aydınlık geleceği için mücadele edeceğiz.

Siyaseti asla kirletmeyecek, belden aşağı vurmayacak, beyaz listelerle CHP örgütünü ve Lüleburgaz halkının gücünü ortaya çıkartacağız” dedi.

 

Kaya “Hepimizin çocukları var ve hepimizin gelecekle ilgili hayalleri, umutları var. Baskı ve tehdit altında oy kullanan üyelerimizin durumunu anlıyor ve saygı duyuyoruz. Bunun için de işi, aşı ve ekmeği ile tehdit edilen, baskı altında tutulan üyelerimize buradan çağrı yapıyorum, Size söylenen kırmızı, mavi, sarı her ne renkse, sizin ellinize tutuşturulan hangi oy pusulası ise, onunla sandığa gidin ve zarfın içine beyaz pusulayı da koyarak Geçersiz Oy kullanın.

“Kendi geleceğinize ve Lüleburgaz’ın geleceğine sahip çıkın”. Bizler Lüleburgaz’ın tertemiz ve aydınlık yarınları için, yeni bir tarih yazmak için herkese ve her şeye karşı, kimse ile pazarlık yapmadan, rakı sofralarında ittifaklar kurmadan, beyaz listelerle aydınlık bir geleceğe doğru alnımız açık başımız dik yürümeye devam edeceğiz. Tarih bizim teslim olduğumuzu hiç yazmadı bu gün de teslim olmayacağız. Son pusula açılana, son oy kullanılana kadar mücadele edecek ve kurulan tüm kirli ittifakları bozacağız. Cumhuriyet Halk Partisi cephelerde kurulmuş, yokluklarla bir vatan kurtarmış ve yoktan bir devlet kurmuş bir partidir. Her CHP üyesi bir Kuvva-i Milliyecidir. Bu gün bizlerde partimizi ve ülkemizi korumak için, her türlü zorluğun üstünden gelmek, Atatürk gibi mücadele etmek zorundayız” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek