Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 12 Eylül 2017, Salı 09:46 tarihinde eklendi. 1315 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Büyükkarıştıran’da CHP bayrağı dalgalanacak”

CHP toplantısında konuşan CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Ertuğrul Çamlıca, 2019 Yerel Seçimlerinde Büyükkarıştıran’a CHP bayrağı dikeceklerinin sözünü verdi.
“Büyükkarıştıran’da CHP bayrağı dalgalanacak”

Geçtiğimiz haftalarda Büyükkarıştıran Belediyesi ile CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı arasında yaşanan bayrak krizi konusu haftalık toplantıda bir kez daha gündeme geldi. CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Ertuğrul Çamlıca yaptığı açıklamada Atatürk’ün çizmiş olduğu çizgiden asla vazgeçmeyecekleri ve gelecek seçimlerde CHP Bayrağını Karıştıran’da dalgalandıracaklarını söyledi.

Çamlıca, “Biz Cumhuriyet Halk Partisinin 94.Yıldönümü olan Büyükkarıştıran’da bayrak krizi olarak nitelendirilen, Belediye Başkanını tehdit amaçlı olarak bayrağımızı göklere çektik ve çelengimizi Atatürk büstüne koyduk. Buna istinaden Büyükkarıştıran’da 30 Ağustos’u kutlamak istemeyen Belediye Başkanımız 15 Temmuz’da Jandarma ekiplerini alarak Büyükkarıştıran’da küçük bit tur yapmıştır. Biz 30 Ağustos’ta da bunun olmasını istedik fakat kendileri partisinin gereği 30 Ağustos’u kutlamak istememiştir. Bize ne kadar dayatsalar da bizi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizmiş olduğu çizgiden asla vazgeçiremeyeceklerdir. Biz gerekli olan her şeyi elimizden geldiğimizce yapmaya çalışacağız. 2019 yerel seçimlerinde de Büyükkarıştıran’a Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmek için buradan sizlere söz veriyoruz.”dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, halen daha 30 Ağustos’ta Büyükkarıştıran’da Bayrakla veya çelenkle çekilmiş bir fotoğrafa ulaşamadıklarını belirtti. Kaya, “30 Ağustos zaferini silmeye çalışanlar, Türk Bayrağını asmaya korkanlar var. Bununla ilgili bildiğiniz gibi açıklama yapmıştık bu açıklamalara kendince cevaplar vermeye çalışmıştı belediye başkanı ve biz kendisinden eğer bu kutlamaları yaptıysa, 30 Ağustos Zafer Bayramında kutlama yaptıysa, çelenk koyduysa, bayrak astıysa bir tanecik resim istemiştik. 4 gün geçti henüz daha resim’e ulaşamadık. Cumhuriyet Halk Partisinin internet sayfasında belediye başkanı tarafından bazı kışkırtılmış kişiler resim paylaşarak diyorlar ki bakın biz 30 Ağustos’ta oradaydık, Bayrağın altındayız. Yalnız resim’deki arkadaş oldukça kalın bir bot giymiş. Tahmin ediyorum 30 Ağustos’ta Karıştıran’da kar yağmıştır. Sırtında mont ayağında bot ile resim çektirip bu resim 30 Ağustos’ta diye bize gönderenler var. İnsanların aklıyla alay ediyorlar. Karıştıran ile dalga geçiyorlar. Mücadelelerinden dolayı tüm Büyükkarıştıran örgütüne teşekkür ediyorum. Köy yerinde, bir belde de 20-25 yıldır başta olan bir belediye başkanıyla mücadele etmenin zorluklarını hepimiz biliyoruz. Ama bu zorluklara her şeye rağmen üstlenen ülkesine, vatanına, bayrağına sahip çıkan Büyükkarıştıran Cumhuriyet Halk Partisi Belde örgütünü ve Karıştıranlıları buradan bir kez daha tebrik ediyorum.”dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek