Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 11 Eylül 2017, Pazartesi 09:40 tarihinde eklendi. 1676 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Büyükkarıştıran’a Türk Bayrağı astı

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü, CHP’nin 94. Yıldönümü kutlamalarında Türk Bayrağı astı.
CHP Büyükkarıştıran’a Türk Bayrağı astı

CHP Lüleburgaz ilçe başkanı Özgür Kaya “Biz bu bayrağı buraya B.Karıştıran'a dikiyoruz gücünüz yetiyorsa gelin indirin de görelim bakalım” dedi.

CHP İlçe örgütü 94 kuruluş yıl dönümü kutlamalarını B.Karıştıran beldesinde Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu İl Başkanı Ünal Başkur, İlçe Başkanı Özgür Kaya, Belde Başkanı Ertuğrul Çamlıca, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı törenle yaptı. Davullarla zurnalarla yapılan yıldönümü kutlamalarına katılan yaklaşık 250 kişi ellerinde Türk bayrakları ile belediye binasına yürüdü.

Belediye binasında saygı duruşu ve istiklâl marşı söyledikten sonra Atatürk anıtına çelenk konuldu. Daha sonra CHP Belde binası önünde toplanan kalabalık buraya dikilen 4 metre uzunluğundaki bayrak direklerine Türk Bayrağı ve CHP bayrağı çektiler. Burada okunan şiirlerden sonra söz alan Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı konuşmada; "Büyükkarıştıran belediye başkanı gazetelere reklam verir gibi açıklamalar yapıyor; 30 ağustosta tören yaptık çelenk koyduk ve bayraklarla süsledik diyor. Her yediğini içtiğini ve gezdiği 5 yıldız otelleri internette paylaşan belediye başkanı 30 Ağustos Zafer Bayramından bir resim paylaşsın da görelim bakalım. B.Karıştıranlıları senelerdir Atatürkçüyüm vatanseverim diye aldatanlar AKP’ye geçtikten sonra kraldan daha çok kralcı oldular. Şimdi Karıştıran'a Türk Bayrağını asmaktan korkuyorlar. İşte biz buradayız, bu al bayrağı buraya B.Karıştıran'a dikiyoruz gücünüz yetiyorsa gelin indirin de görelim bakalım . Cumhuriyet Halk Partililer ve Cumhuriyet Halk Partisi olduğu sürece dünyada hiç bir güç bu bayrağı buradan indiremedi ve indiremeyecek. Bu belediye başkanı, Karıştıranlıları aptal zannediyor galiba, ama artık gerçek yüzü ortaya çıktı, siyasi menfaatler için bayrağından vatanından vazgeçenleri ne Cumhuriyet Halk Partililer ne de Karıştıranlılar affetmeyecek" dedi. CHP İl Başkanı Ünal Başkur da yaptığı konuşmada; "Bu ülkenin kurucu ve kurtarıcısı olan Cumhuriyet Halk Partisi Türk bayrağa yapılan saygısızlığı asla affetmez, Türkiye'nin neresi olursa olsun gereken cevabı verir. Siz Karıştıranlılarla gurur duyuyorum " dedi. CHP Kırklareli Milletvekilli Vecdi Gündoğu yaptığı konuşmada; "Rant için, siyasi menfaat için bayrağını satandan hesap soracağız. Türk bayrağını buraya diktik CHP bayrağını da 2019 Karıştıran belediyesine dikeceğiz. Adalet ile atleti karıştıranlar elbet ADALET önünde hesap verecekler" dedi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek