Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 08 Eylül 2017, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 895 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor yarın Hacattepe karşısına çıkıyor

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz SBS İnşaat Kırklarelispor, ligin 2.haftasında Hacettepe deplasmanına gidiyor.
Kırklarelispor yarın Hacattepe karşısına çıkıyor

Ankara Cebeci İnönü Stadyumunda 9 Eylül Cumartesi günü(yarın) saat 16.00’da SBS İnşaat Kırklarelispor ile Hacettepe karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Davut Dakul Çelik, Uğur Önay, Hakan Karabalcık, Direnç Tonusluoğlu hakem heyeti yönetecek.

İlk hafta maçında Bugsaşspor’u evinde geriden gelerek 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran SBS İnşaat Kırklarelispor’da hedef 3 puan. Geçen seneki kötü günlere dönmek istemeyen Yeşil Beyazlı takım rakibini yenerek puanın 6’ya çıkarmak için uğraşacak. Hacettepe ise ilk maçında Fethiyespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olmuş ve lige kötü bir başlangıç yapmıştı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek