Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Ağustos 2017, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 3119 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fahri Özkan’dan Lüleburgaz esnafına müjde

Lüleburgaz Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, takip ve icra borcu olan ortaklarına yapılandırma imkânı sunacaklarını bildirdi.
Fahri Özkan’dan Lüleburgaz esnafına müjde

Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin takip ve icra borcu olan ortakları 8 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne başvurarak borçlarını yapılandırabilecekler.

Yapılandırma ile ilgili olarak bilgi aldığımız Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak yasalar çerçevesinde ortaklarımıza yapılandırma imkânı sunduk. Takip ve icra borcu olan ortaklarımız bu borçlarını yapılandırabilecek. 8 Ağustos 2017 Salı gününden itibaren başlayan bu süre 29 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek. Ortaklarımızı bu imkândan faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.

Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan daha önceki yıllarda da kooperatif olarak öncülük ettiği kampanaya ile yapılandırmalarla Lüleburgazlı esnafının taktirini toplamıştı.

Kooperatife yapılan genel denetimler de denetmenler ihtiyacı olan hak eden esnafa yasal sınırlar kapsamında hızlı bir şekilde kredi çıkardığı için,  kötü gününde iyi gününde esnafının yanında olduğu için Kooperatif Başkanı Fahri Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etmişlerdi.

Üst birlikten genel yöneticiler de çalışma sistemi olarak Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini örnek göstermişlerdi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek