Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Ağustos 2017, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 2143 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu acının tarifi yok!

Lüleburgaz’da ‘çevre yolu’ sorununa dikkat çekmek amacıyla başlatılan imza kampanyasına trafik teröründe hayatını kaybeden vatandaşların yakınları da katıldı.
Bu acının tarifi yok!

Lüleburgaz'a 'Çevre Yolu' yapılması için başlatılan imza kampanyasına destek vermek için katılan yüzlerce kişi arasında acılı ailelerde yer aldı.

D-100 Karayolu üzerinde hayatını kaybeden vatandaşların fotoğraflı pankartlarını açan yakınları, bu cinayetlerin son bulması için bir an önce çevre yolu yapılması gerektiğini belirterek yetkililere seslendi.

Son olarak, trafik terörüne kurban giden 13 yaşında ki Sinan Atakan Yavuz’un annesi, Aynur Yavuz ayakta güçlükle dururken, oğlunun fotoğrafını görünce sarılarak ağlaması olayın ciddiyetini özetlerken görenlerin de yüreklerini dağladı.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek