Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 04 Ağustos 2017, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 2801 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’ne “teşekkür mektubu”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşün yankıları ülke çapında devam ederken, 9 Temmuz 2017 Maltepe adalet mitinginin ev sahibi CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ tan CHP Lüleburgaz İlçe başkanı Özgür Kaya’ ya teşekkür mektubu ulaştı.
CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’ne “teşekkür mektubu”

Yürüyüşün neredeyse tamamına katılan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve yürüyüşe tüm imkanlarıyla  destek olan, CHP Lüleburgaz İlçe yönetimine övgülerle dolu mektupta, şu cümleler dikkat çekti.

 

“Göstermiş olduğunuz bu örnek davranışlar her türlü takdirin üstündedir.15 Hazirandan 9 temmuz a kadar attığımız her adımda yurttaşlarımızla tek tek ilgilenerek, katılımı sürekli canlı tutarak, sağduyulu demeçlerle ülkedeki birlik ve bütünlüğü geliştirerek, provokasyonları önleme konusunda yoğun çaba harcayarak, yaşanan tüm sorunlara müdahale ederek, yürüyüşümüzün ve 9 temmuz Maltepe adalet mitingimizin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağladığınız için sizlere yürekten teşekkür ediyorum dedi,”

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek