Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 31 Temmuz 2017, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 2085 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya “Birleştirici olacağız taraf olmayacağız”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, delege seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Partide kavga çıkartmak isteyenlerin olduğunu söyleyen Kaya, birleştirici olacaklarını ve asla taraf olmayacaklarını belirtti.
Özgür Kaya “Birleştirici olacağız taraf olmayacağız”

Kaya “Partimizde başlayan delege seçimi ile ilgili hareketlilik bizleri memnun etmektedir. Büyük bir demokrasi şölenine hazırlanan örgütümüzdeki bu hareketlilik parti içi demokrasinin gelişmesi açısından da son derece önemlidir. Kişilerin delege olmak istemesi delege olmak isteyenlerin bir araya gelip bir listede buluşması son derece doğaldır. Ancak son günlerde Lüleburgaz da gördüğümüz üzere mahallelerde kasıtlı olarak üyelerimizin arasında tartışma çıkartmaya çalışan delegeler arasında kavga yaratmaya çalışan kişi ve grupları görmekteyiz. Daha önce de bu konuda yaptığımız açıklamalarda ilçe yönetimi olarak hiçbir üyeye ve hiçbir delegeye müdahale etmeyeceğimizi ve delegelerin özgür iradesi ortaya çıksın diye gayret edeceğimizi belirtmiştik. biz yönetim kurulu ve ilçe başkanı olarak asla taraf olmayacağız.

 

 

Devamı 2 ‘de

 

 

Ancak üyelerimiz ve delegelerimiz arasında sorun yaratmaya çalışan kişi ve gruplara karşı partinin birlik bütünlük ve beraberliğini korumak en başta bizim görevimizdir. onun için tüm üyelerimize ve delegelerimize mahallelerde ortak listeler kurulması yönündeki çalışmalara destek olmaya çağırıyoruz. Ortak aklın ve ortak vicdanın ortaya çıkartacağı mahalle listelerinin sonuna kadar arkasında duracak ve sonuna kadar savunacağız. Unutulmamalıdır ki Cumhuriyet Halk partisinin delegesi cumhuriyeti, devleti, özgürlüğü ve demokrasiyi kurmayı başaran yüz yıllık bir aydınlık bilgisine sahip insanlardan oluşmaktadır.  Yeni seçilecek delegelerimiz bu aydınlanma ve özgürlük mücadelesinin bayrağını önümüzdeki dönem taşıyacak kişilerdir. Öyleyse görevimiz cumhuriyet kurmuş partimizin şanlı tarihine yakışır bir delege listesinin tüm mahallelerde ortaya çıkartılmasıdır. Bunu gerçekleştirecek kudret damarlarımızdaki asil kanda ve şanlı tarihimizde mevcuttur, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek