Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Temmuz 2017, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Her seçim bölgesine sandık koyacağız”

CHP’den Ağustos ayında başlayacak olan delege seçimleri ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Ne pahasına olursa olsun özgürlük, eşitlik ve demokrasiyi savunmaya devam edip her seçim bölgesine sandık koyacağız.” Dedi.
 “Her seçim bölgesine sandık koyacağız”

CHP’nin demokrasinin sigortası olduğunu da belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Ülkemizde bulunan siyasi partilerin neredeyse tamamı kongrelerini yapmış ve yapmaya devam ederken bu kongreler Cumhuriyet Halk Partisinin ülkemizde özgürlüğün ve demokrasinin teminatı olduğunu bir kez daha göstermiştir. 

 

AKP iktidarın 16 yıldır hiç değiştirmediği 12 Eylül darbesinden kalma siyasi partiler kanunu ilçe yönetimlerine delege tespit etme (ATAMA) etkisi vermektedir. Bütün siyasi parti ilçe başkanları bu yetkilerini kendi siyasi gelecekleri için kullanırken biz Cumhuriyet Halk Partililer buna asla tenezzül etmeyeceğiz. 

Bütün diğer parti yönetimleri üyesini, delegesini, tabanını hiçe sayıp atama yaparken biz Cumhuriyet Halk Partililer herkesin eşit yurttaşlar olduğu bilinci ile tüm üyelerimizin delege seçimlerinde oy kullanmasını sağlayacağız. Bütün siyasi partiler Masa Başında delegeleri tespit ederken biz Cumhuriyet Halk Partililer her seçim bölgesine mutlaka SANDIK koyacağız. 

Cumhuriyetin yaşaması ve ayakta kalması için özgürlük, demokrasi ve adalet şarttır! Cumhuriyet Halk Partisi de bunları önce parti içerisinde sonra da tüm Türkiye’de ne pahasına olursa olsun hayata geçirecektir.


Bugün siyasette Türkiye ikiye ayrılmıştır. Atama delegeleri, atama ilçe başkanları, atama milletvekilleri ve Diktatör Genel Başkanla yola giden partilerle, üyenin seçim ile delege ve milletvekilli belirleyen delegesinin oylarıyla İlçe Başkanı seçen ve demokrasiye inanmış ADALET için yürüyen Genel Başkanlı Cumhuriyet Halk Partisi arasında Türkiye ikiye ayrılmıştır.

Ve biz CHP İlçe yönetimi olarak hiç bir siyasi hesap yapmadan adaletin, özgürlüğün ve eşitliğin hakim olduğu bir ülke kurmak için bu delege seçimleri bir fırsat olarak görüyoruz. Ve Tüm Lüleburgaz halkını Cumhuriyet Halk Partisinin delege seçimlerini yakından takip etmeye davet ediyoruz. 


CHP olarak Parti içi demokrasinin, seçme özgürlüğünün, adaylar arasında adaletin sonuna kadar güvencesi olduk, güvencesi olacağız, diktatörlüğe karşı daha fazla demokrasi diyerek bu ülkenin kurtuluşu olacağız.” Diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek