Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Temmuz 2017, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 3777 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu: Trakya insanına güveniyorum!

Adalet yürüyüşünün en başından beri yürüyüşçülerin içerisinde olan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya 20. Gününde Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü.
Kılıçdaroğlu: Trakya insanına güveniyorum!

Kemal kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar ile uzun süre birlikte yürüyen ve sohbet eden Özgür Kaya;“Kemal bey yol boyunca halkın desteğinden ve her ilde yol kenarlarında yürüyüşçüleri bekleyen insanların sevgi gösterilerinden ve yürüyüşteki güzergahındaki düzen ve organizasyondan son derece memnun olduğunu söyledi. 

Ancak bu yürüyüşün en önemli aşamasının 9 Temmuz Pazar Günü Maltepe’de düzenlenecek Final Mitingi olduğunu ve Adalet çağrısını ne kadar büyük bir kalabalıkla yaparsak sesimizin o kadar duyulacağını ve katılım konusunda İstanbul’a en yakın olan illere başta da Trakya’ya güvendiğini söyledi. 9 Temmuz Pazar Günü yapılacak mitinge tüm Belediyelerimizin ve örgütlerimizin büyük destek vereceğini inandığını ancak bu Mitingin partili partisiz Adalet isteyen herkesin buluşma yeri olacağına söyledi. Her seçim döneminde üstüne düşenin laikıyla yerine getiren Kırklareli ve Lüleburgaz’ın tüm insanlarına ayrı ayrı sevgilerini yolladı. 
Başarılı gazeteci Uğur Dündar ise “Benim bir yanım Trakyalı Trakya insanını çok iyi tanırım, hiç şüpheniz olmasın 9 Temmuz’da Trakya insanı Cumhuriyete, Demokrasiye ve Adalete nasıl sahip çıktığını tüm Türkiye’ye gösterecek” diyen Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya 9 Temmuz’da Maltepe’de saat 17’de bir milyon kişi olacağız dedi. Bunu biliyorum ve buna inanıyorum dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek