Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Haziran 2017, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 1200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Başkanları “Adalet” için yürüdü!

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Belediye Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşüne katıldı.
Belediye Başkanları “Adalet” için yürüdü!

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, on beşinci gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam etti.

Adalet Yürüyüşünün on beşinci gününde korteje, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ve Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez’de katılarak Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte adalet için yürüdüler.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek