Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Haziran 2017, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 2507 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Lüleburgazspor Yönetiminden Başkan Halebak’a kınama ”

Lüleburgazspor Kulübü Yönetimi yaptığı basın açıklamasıyla Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın kulübe yardım sözünden döndüğünü belirtti.
“Lüleburgazspor Yönetiminden Başkan Halebak’a kınama ”

Lüleburgazspor Kulübü Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şunlara yer verildi;

“Şehrimizin güzide takımı ve şehrimizin en değerli markası olan Lüleburgazspor’umuzun daha güzel günlere taşınması en büyük amacımızdır. Bu amaç doğrultusunda şehrimizin Belediye Başkanı Emin Halebak ile de şampiyonluk kutlaması vesilesi ile temasa geçtik. Kendisinin Lüleburgazspor’a maddi anlamda destek için elinden geleni yapacağı taahhüdünde bulundu. Yaklaşık iki aydır bu anlamda devam eden temaslarımız ile Emin Halebak’ın işadamları vasıtası ile Lüleburgazspor’a katkıda bulunacağı tarafımıza bildirildi. Bu sebeple kendisinin de istediği ile Emin Halebak’a tahmini bütçe hazırlanmış ve sunulmuştur. Tahmini bütçe ile giderlerin 1.500.000 TL olarak tespitinden sonra Emin Halebak, bu giderlerin 500.000 TL’sini kendisinin iş adamları vasıtasıyla karşılayacağını taahhüt etti.

Bu şekilde çok olumlu devam eden çalışmalarımız 19 Haziran 2017 tarihinde yaptığımız toplantı ile devam etti. Ancak bu toplantıda Emin Halebak verdiği sözlerini ve taahhütlerini adeta yemiş, “Lüleburgazspor’a kimse yardım etmek istemiyor” diyerek kıvırmıştır. Ancak biz kendisine diğer İl ve İlçe takımlarının, örnek olarak Edirnespor, Kırklarelispor, Babaeskispor, Büyükkarıştıranspor, Evrenspor takımları belediye tarafından finans ediliyor dediğimizde, “Onlar usulsüz işler yapıyor. İmara girmeyen yerleri imara açarak çok rant elde ediyorlar. Sonrasında haksız rantın %20’si kulüplere veriliyor. Kalanı cukka yapılıyor. Ben usulsüz iş yapmam” diyerek kendisine pay çıkarmaya çalışmıştır. Velhasıl, “Benim futbol ve Lüleburgazspor diye bir derdim yok.”diyerek sözlerini bitirmiştir. Emin Başkan’ın bu tavrını kınadığımız ve konuyla ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısını Yönetim Kurulumuzla Bayram sonrasında yapacağımızı belirtiriz.”denildi.

 

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek