Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Haziran 2017, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 2168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tüfekli saldırgan ortalığı birbirine kattı

Lüleburgaz’da elinde uzun namlulu silah olan kişi polisin havaya ateş açması sonucu yere yatırılıp yakalandı.
Tüfekli saldırgan ortalığı birbirine kattı

Alınan bilgiye göre 14 Haziran Çarşamba günü saat 02.00 sıralarında Ziraat Bankası yanında silahlı kavga ihbarını alan polis olay yerine gitti. F.M. isimli şahsın elinde uzun namlulu silah olduğu görüldü ve şahsa silahı bırakıp yere yatması söylendi. Şahıs yere yatınca çevredeki şahıslar üzerine hücum etti ve polis kalabalığı dağıtmak üzere havaya ateş açtı. F.M. isimli şahıs ve yere bıraktığı magnum ricol 16s0093 seri numaralı ibaresi bulunan sabit dipçikli otomatik tüfek ve tüfeğe ait 1 adet şarjör ve toplam 8 adet Zuber GFS 12 ibareli fişek alınarak gerekli işlemler için Polis merkezine götürüldü.

A.G. ifadesinde olay günü börekçide arkadaşı K.S. ile sahur yapmak için oturdukları sırada daha önceden tanımadığı sonradan isminin F.M. olduğunu öğrendiği şahsın kendilerine sözlü hakaret ve tehditte bulunduğunu, bunun üzerine şahsı kollarından tutup etkisiz hale getirdiğini, bu arada tanımadığı A.K. isimli şahsın araç içerinden gelip tekme ile kendisini darp etmeye çalıştığını, F.M. nin bu arada araçtan tüfek çıkartıp üzerlerine doğrulttuğunu ve havaya ateş açtığını beyan etti ve F.M. ile A.K.’dan şikayetçi oldu. F.M. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı.

 

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek