Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Haziran 2017, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1427 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den Çengelli’de Yeryüzü Sofrası

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından, 13 Haziran Salı günü Lüleburgaz’ın Çengelli Köyünde yaklaşık 300 kişinin katıldığı yeryüzü sofrası kuruldu.
CHP’den Çengelli’de Yeryüzü Sofrası

Köy camisinin bahçesinde kurulan sofralara neredeyse köy halkının tamamı ve Lüleburgaz’dan gelen misafirler katıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “Başta Çengelli Köy Muhtarımız Demirhindi olmak üzere, köy delegelerimiz Rahim Kurt ve Haşim Boz’a gösterdikleri misafirperverlikleri ve ikramları için teşekkür ederken, yemeklerin dağıtımında, sofraların kurulmasında ve toplamasında çalışan, herkesi kendi evine misafirliğe gelmiş kardeşleri gibi karşılayan partili kadınlarımıza ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler zenginin zengini ağırladığı, gösteriş için kurulan, fakirin fukaranın, yaşlının engellinin polis barikatı arkasından seyrettiği (AKP tarzı) iftar masalarına oturmayacağız.  Bizler Halkımızla birlikte kimseyi ayırmadan kimseyi kayırmadan genci yaşlısı, kadını erkeği ile Büyük Türk Milletinin Şerefli Bir Ferdi Olmak Şuuru ile yeryüzü sofralarımızı köylerimizde unutulan ya da unutturulmaya çalışılan, görmezden gelinen yerlerde kurup helal ekmeğimizi kardeşçe paylaşacağız” dedi.

 

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek