Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 12 Haziran 2017, Pazartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1545 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya “Terörün sorumlusu AKP’dir

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Kaya “Terörün sorumlusu AKP’dir

Kaya “AKP’li Cumhurbaşkanı ve Başbakan Halk oylamasında evet bloğu evet çıkarsa terör bitecek diyerek vatandaşımızdan oy istedi  ve tam kanunsuzluk oluşmamıştır dedikleri mühürsüz sayımlar neticesinde evet oyları fazla çıkarken Olağan Üstü Hal uygulaması devam ediyor. AKP 15 yıldır tek başına kanun ve hukuk tanımadan ülke de her istediğini yaparken zeytinliklerin meraların yağmalanması kanunlarını bir günde meclisten geçirmeye çalışıyor. Ülkenin bütün kaynaklarını Suudilere, Katarlılara, Amerikalılara peşkeş çekerken ve bu yağmadan kendi paylarını almak için Büyük Millet Meclisi sabahlara kadar çalıştırılıyor. Diğer yandan son 1 ayda her gün şehit haberleri geliyor, gencecik yavrularımız bu kör ve anlamsız çatışmada toprağa düşerken,  Ordunun en üst düzey askerleri garip kazalarda kurban veriliyor. Karnelerin dağıtıldığı günde ise cehaletle savaşan öğretmenlerimiz göz göre göre şehit ediliyor. Bütün bunlar olurken AKP’nin yaptığı tek şey ise gece yarısı meclisten geçirdikleri düzenlemelerle Katar’a askeri üst kurmak ve Arap çöllerine Mehmetçiği sürmek oluyor. Peki neden 15 yıldır bu sorunlar çözülemedi ?

Neden 16 Nisan’dan önce susan silahlar tekrar ölüm ve terör kusmaya başladı ?

Nasıl oluyorda AKP ile PKK aynı zamanda aynı şeyleri yapmayı düşünüyorlar ?

Neden bu dönem de siyasi parti olan HDP’nin bütün yöneticileri cezaevine atıldı ?

Bütün bu soruların cevaplarını aslında hepimiz biliyoruz ancak bunları söylemek ve kabul etmek hepimizin zoruna gidiyor. Kendi insanımızın oy verdiği hükümeti olan iktidar partisi AKP tarafından kendi çocuklarımızın öldürülmesine göz yumulduğunu görmek, bizim çocuklarımızın canlarının Arap çöllerinde petrolle takas edildiğini hissetmek, Mavi Marmara’da İsrail’in öldürdüğü insanlarımızın tazminatlarının AKP tarafından çalındığını bilmek ve bunlara susuyor olmak katlanılır gibi değil. Biz tarihi olan bir milletiz ve Osmanlı’nın çöküşünde de yaşananlar tıpkı bu günlere benziyordu ve bir imparatorluk tüm halkımızın üstüne yıkıldı. Ancak milletimiz bu günlerinde üstesinden gelecektir, bağrından mutlaka yeni Mustafa Kemal’ler çıkaracak ve onun yurt sevgisiyle kurduğu Partisi Cumhuriyet Halk Partisi ile bu karanlığı yırtıp atacak ve çocuklarımızın canından ve geleceğinden emin olduğumuz o güzel ülkeyi mutlaka kuracaktır. Bunun için muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek