Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 07 Haziran 2017, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 1079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

U13 liginde şampiyon Trakya Fenerspor

Kırklareli U13 Play-Off final mücadelesinde Kırklarelispor’u 3-1 yenmeyi başaran Trakya Fenerspor, il şampiyonu olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.
U13 liginde şampiyon Trakya Fenerspor

Babaeski Sentetik Sahada 4 Haziran Pazar Günü saat 17.00’da Trakya Fenerspor ile Kırklarelispor U13 Play-Off finalinde karşı karşıya geldi. Muhteşem bir oyun ortaya koymayı başaran Trakya Fenerspor karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı. Trakya Fenerspor’un gollerini geleceğin yıldız adaylarından ve takımın en skorer oyuncusu olan Osman Aslantaş(2) ve Ege Ballıkaya kaydetti. Bu sonuçla Trakya Fenerspor Kırklareli şampiyonu olarak 10-13 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.

Trakya Fenerspor Başkanı İbrahim Dinçel, final maçının ardından gazetemize açıklamalarda bulundu. Dinçel, “Normal sezonda biz A grubunda Asılbeylispor ile Kırklarelispor’un arkasından 3.olmuştuk. Çapraz eşleşmeyle B grubunu ikinci bitiren Lüleburgazspor ile eşleştik. Onları penaltılarla elemeyi başardık. Sonrasında karşımıza Lüleburgaz Atletikspor geldi. Lüleburgaz’ı temsil eden en iyi takım Lüleburgaz Atletikspor olarak lanse edildi. Bizimle daha karşılaşmadan bizi küçük gördüler biz parçalayacaklarını söylediler. Maça çıktık 1-0’da öne geçtik. Biz onlara karşı her zaman üstünlük sağlıyoruz ama onların burada hakem lobisi ve medya gücü çok kuvvetli. Biz öndeyken yine başladılar hakem üzerine baskı kurmaya zorla 10 tane serbest vuruş verdi ceza sahasının önünde. En sonunda serbest vuruştan gol buldular ve 1-1 oldu. Penaltılara kaldı maç. Penaltılarda bize 1 gol dahi atamadılar. 4-1 onları da yenmeyi başardık. Tabi herkes şoka girdi biz şansa yenmişiz, yok hakeme para vermişiz. Sonrasında da Kırklarelispor ile finalde karşılaştık ve onları da 3-1 yendik. Çocukları o kadar aşağıladılar ki gurur meselesi yaptılar. Yani çocuklarımıza ekstra bir motivasyon yapmamıza gerek kalmadı.”dedi.

“Lüleburgaz’da oluşan tekelleşmeyi kırdık”

Dinçel, Trakya Fenerspor’un da bir proje takımı olduğunu ve Lüleburgaz’da oluşturulmak istenen tekelleşmeyi kırdığını belirtti. Dinçel, “Proje Trakya Fenerspor, Lüleburgaz’da oluşan tekelleşmeyi kırdı. Paranın gücüyle buradaki alt yapı tekelleşmeye gidiyordu. Her takımın oyuncusuna kanca atıyorlar. Biz ve diğer amatör kulüpler öğrencilerin aidatlarıyla dönüyoruz. Bizim başka hiçbir desteğimiz yok. Biz Trakya Fenerspor Kulübü olarak hiçbir kurum ve kuruluştan 1 lira destek görmüyoruz. Sadece bizim aldığımız tek destek deplasman maçlarına giderken 10 litre mazot, o kadar. Tek aldığımız destek budur.

“Tüm kategorilerde mücadele ediyoruz”

Bizim 200 tane lisanslı oyuncumuz var. U11’den U19’a kadar 8 kategoride de mücadele ediyoruz. Ayrıca kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla as kadromuzla 1.Amatör Ligde mücadele ediyoruz. Biz girdiğimiz hiçbir mücadelelerde kolay lokma olmadık. Antrenörlerimizden Özcan Şeremet ile Ulaş Silik’te bizim kendi yetiştirdiğimiz sporculardı. Bizim en çok canımızı yakan Lüleburgaz’ın yerel takımı olmamıza rağmen kimsenin bize destek vermemesi. Bizim için bir top bile çok önemli. Bizim ismimizde Fener var diye bizim Fenerbahçe ile bir ilgimiz varmış gibi zannediyorlar ama bizim ilgimiz yok. Şampiyonluğumuzda emeği geçen Başkan Yardımcımız Fatma Aykut ve Kulüp Yöneticisi Halim Bölce’ye teşekkür ederim. Kulübümüz 10-13 Haziran’da U13 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçlarında Edirne Grubunda mücadele edecek. Çorbada tuzu olsun isteyen herkesten destek bekliyoruz.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek