Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Mayıs 2017, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1257 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Kayan’dan cam işçisine destek

Kristal-İş Sendikası’nın Şişecam’da aldığı grev kararı milli güvenliği bozucu nitelikte görüldüğünden iki ay süreyle ertelenmesinin ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın işçilere tel örgülerinin ardından destek verdi.
Milletvekili Kayan’dan cam işçisine destek

Cam işçilerinde destek amaçlı fabrikalara gelen ve içeri alınmayan CHP Milletvekili Turabi Kayan, işçilerle teller arkasından konuştu

Kayan yaptığı konuşmada, Halkı, seçtiği vekiliyle buluşturmayan bir anlayışa, bir zihniyete ne demeli. Engel olmaya kalkılırsa, tel örgülerin arkasından da olsa buluşur, konuşur yolumuza devam ederiz. Devletler halkla kurulur. İşletmeler Halkla ve halk için çalışır...
Halk yoksa ne Devlet kalır, ne işletme çalışır. Sağlıklı bir halkta karnı tok, sırtı pek, alnı dik olandır. Halkını dinlemeyen hükümetin, çalışanına kulak vermeyen işletmenin yaşadığı görülmemiştir. Onlar ne söylerse, ne isterse doğrudur, kulak verelim, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek