Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 24 Mayıs 2017, Çarşamba 09:27 tarihinde eklendi. 894 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde encümen seçimi yapıldı

Lüleburgaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2017 yılı encümen üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, CHP İl Genel Meclis Üyesi Bora Terzi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ceyhun Alkan, Kırıkköy Muhtarı Adnan Uzuntekin ve Turgutbey Köyü Muhtarı Erol Kanber encümen üyeliklerine seçildi.
Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde encümen seçimi yapıldı

Dün, saat 14:00’de Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen seçime, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, CHP İl Genel Meclis üyeleri Bora Terzi, Gürcan Kırım, Yeşim Girgin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ceyhun Alkan, MHP İl Genel Meclis Üyesi Ertuğrul Koç, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Erkan Alkan ve köy muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seçim, 2016 yılı kesin bütçenin ibrası, 2016 yılı faaliyet raporunun okunması ve encümen üye seçiminin yapılması ile devam etti.

2 İl Genel Meclis Üyesi ve 2 muhtarın seçileceği encümen seçimde, Bora Terzi 24 oy, Ceyhun Alkan 19 oy, Gürcan Kırım 18 oy ve Ertuğrul Koç 10 oy alırken, muhtarlarda Adnan Uzuntekin 27 oy, Erol Kanber 19 oy, İbrahim Savaşçı da 18 oy aldı.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek