Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 29 Nisan 2017, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu toplandı

Lüleburgaz Kaymakamlığı Uyuşturucu ile Mücadele İlçe Kurulu 28 Nisan Cuma günü Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda toplandı.
Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu toplandı

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’nın izinli olması nedeniyle yerine vekâlet eden Babaeski Kaymakam’ı Tarkan Keskin Başkanlığı'nda yapılan toplantı saat 11.00’de başladı. Toplantıya kurum, kuruluş müdürleri ve dernek başkanları katıldı. Toplantıda uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmalar, alınan ve alınması gereken tedbirler görüşüldü.

İlçe Toplum Sağlığı Başkanı Önder Porsuk, uyuşturucu önleme faaliyetleri kapsamında Şubat ayında vaaz, hutbe, seminer, konferans gibi faaliyetlerin yapıldığını belirtti. Lüleburgaz merkez ve köy camilerinde yapılan eğitimlere 241 kişinin katıldığını belirtti. Dezavantajlı nüfusa yönelik madde kullanımı riskinden ve madde bağımlılığından korunma eğitimlerinde Şubat ayı içerisinde 91 askere eğitim verildiğini bildirdi. Mart ayı içersinde uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde yapılan operasyonlarda 134,49gram bonzainin ele geçirildiği ve 17 kişinin de yakalandığı belirtildi. Son olarak kurulun bir sonraki toplantısının Mayıs ayının son haftasında yapılmasına karar verildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek