Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Nisan 2017, Salı 09:36 tarihinde eklendi. 889 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız Mahalle Muhtarlığı Çocuk Şenliği düzenleyecek

Lüleburgaz Yıldız Mahallesi Muhtarlığınca 28 Nisan Cuma günü 8 Kasım Ortaokulu bahçesinde “1. Çocuk Şenliği” düzenlenecek.
Yıldız Mahalle Muhtarlığı Çocuk Şenliği düzenleyecek

Belediye tarafından gerçekleştirilen Uluslar arası Çocuk Şenliğinden 1 hafta sonra Muhtarlıkça şenlik düzenleyeceklerini belirten Muhtar Öztürk “28 Nisan Cuma günü 8 Kasım Ortaokulu Bahçesi’nde 1. Çocuk Şenliğimizi gerçekleştireceğiz. Saat 17.00’de başlayacak şenliğimizde palyaço, pamuk Prenses, şişme oyun grupları, çeşitli müzik ve eğlenceler yer alacak. Ayrıca çocuklarımıza çikolata, şeker, bayrak ve balon dağıtacağız. 1. sini gerçekleştireceğimiz Şenliğimizi ileriki yıllarda da gerçekleştirip geleneksel hale getirmek istiyoruz. Amacımız Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı bayramı çocuklarımızın doyasıya yaşamasını sağlamak” diyerek tüm çocukları 1. Çocuk şenliğine davet etti.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek