Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 15 Nisan 2017, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1590 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP ve AK Parti referandum öncesi el sıkıştı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ile AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç ortak basın açıklaması yaparak referandum öncesi el sıkıştı.
CHP ve AK Parti referandum öncesi el sıkıştı

Lüleburgaz Köşem Pastanesi önünde 13 Nisan Perşembe günü CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç ve Parti üyeleri bir araya geldi. Ortak basın açıklaması yapan Kaya ile Koç, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumda sandık başında duran memurların yemek masraflarını partilerinin karşılayacaklarını bildirdiler.

Basın açıklamasında dostluk mesajları veren Koç ve Kaya, referandumda hangi karar çıkarsa çıksın Türkiye’nin yararına olmasını dilediklerini belirttiler. İki İlçe Başkanı referanduma sayılı zaman kala el sıkışarak objektiflere poz verdi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek