Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 14 Nisan 2017, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 1057 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor ya tamam ya devam maçına çıkıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta kümede kalma mücadelesi veren Kırklarelispor, 32.hafta maçında bugün 1461 Trabzon’a konuk oluyor.
Kırklarelispor ya tamam ya devam maçına çıkıyor

Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksinde bugün saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada Kırklarelispor, hayati bir maça çıkıyor. Karşılaşmayı Hakan Ceylan, Ahmet Şimşek, Emin Yıldırım, Davut Dakul Çelik hakem heyeti yönetecek.

Son üç haftada 9 puan toplayarak muhteşem bir ivme yakalayan Kırklarelispor, kümede kalmak için ya tamam ya devam maçına çıkıyor. İki takımında 3 puana ihtiyacı olduğu maçta kıran kıran bir karşılaşma olması bekleniyor. Kırklarelispor şuana kadar çıktığı 31 maçta topladığı 31 puanla 16.sırada bulunuyor. 1461 Trabzon ise 30 puanla yeşil beyazlı ekibin bir sıra altında 16.sırada bunuyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek