KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 08 Nisan 2017, Cumartesi 09:31 tarihinde eklendi. 6535 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üniversiteli genç kız kazada can verdi

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu (LMYO) Kimya Teknolojisi Programı öğrencisi Şehriban Karaduman, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Üniversiteli genç kız kazada can verdi

Lüleburgaz D-100 Karayolu üzeri, 8 Kasım Stadyumu Mevkii’nde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmek isteyen üniversite öğrencisi Şehriban Karaduman,  otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

6 Nisan Perşembe akşamı saat 20:36’da Kocasinan Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi 8 Kasım Stadı karşısında İstanbul istikametine akan yolda 39 TF 8XX plaka sayılı aracın yaya olarak karşıdan karşıya geçen Şehriban Karaduman’a çarptı.  Çarpmanın etkisi ile yaralanan Şehriban Karaduman, 112 Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kazada, 39 TF 8XX plaka sayılı araç sürücüsü R.K.’ın yapılan kontrollerde alkolsüz olduğu tespit edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÜNİVERSİTE’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI’

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu da, hayatını kaybeden Şehriban için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, ”Kimya Teknolojisi Programı öğrencisi Şehriban KARADUMAN elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz” dendi.

‘D-100 KARAYOLU YAYALARIN KABUSU OLDU’

Şehriban Karaduman’ın vefatı, akıllara yine D-100 Karayolu üzerinde yaşanan trafik kazalarını getirirken, sosyal medyadan bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, Lüleburgaz’a yeni bir çevre yolu yapılması ve D-100 Karayolunda araçların çok hızlı gittiği konusunda ki şikayetlerini dile getirdi. Vatandaşlar, bir can kaybının daha yaşanmaması için yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmaları gerektiğini ifade ettiler.

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda da D-100 Karayolu üzeri Terminal Mevkii’nde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmek isteyen Sevcan Şaylan isimli kadın otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek